OUTSIDE BROADCASTING

OUTSIDE BROADCASTING2022-02-18T13:19:14+02:00

Описание на техниката

От 2008 година Интерактив Медиа Сървисиз навлезе на пазара на извънстудийната телевизионна реализация и отразяване на събития. Компанията разполага със собствена OB van флотилия, състояща се  – 4 камиона – OB1HD ПТС, две подвижни телевизионни станции (ПТС2-Super Jumbo SD и ПТС3-Jumbo SD), работещи заедно или поотделно, специализиран камион за разширени реализаторски екипи ПТС4 Jumbo-Mate SD и четири помощни камиона.

OB1HD (High Definition) е изграден със средства от ЕС, по Оперативната програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г.“.

Останалата част от ПТС флотилията е закупена от Великобритания. Цялата ПТС флотилия е използвана за заснемане на футболни мачове от Шампионска Лига и Висшата Английска Лига, концерти, културни и политически събития, както и за реализация на телевизионни продукции за BBC, STV и Sentana Sport.

Възможности

ПТС флотилията разполага с пълните технологични възможности за телевизионно отразяване на всички видове спорт. Техническото оборудване отговаря на всички изисквания на международните спортни федерации.

ПТС флотилията е напълно пригодена за телевизионна реализация на живо или на запис на концерти, театрални представления, публични политически дебати, корпоративни мероприятия и други. Висококвалифициран инженерен екип се грижи за перфектното качество на картината и звука.

Реализационният екип на ПТС флотилията – режисьори, оператори, звукорежисьори, асистенти са професионалисти с изключително голям опит в телевизионната реализация на спортни събития, концерти, публични събития.

Свали презентацията