Сноуборд

Сноуборд2022-03-07T12:16:31+02:00

Този спорт се заражда от мечтите на няколко запалени студента през 60-те години на миналия век,  да направят сърф, който да се плъзга  по снежните склонове. Огромната енергия на мечтателите създава чудовищно силна вълна, която помита всички предизвикателства пред себе си! Така летейки с  малката дъска, рисуваме по пухкавите остри, като бръснач хребети. Предизвикателството да покориш  следващия скок и да бъдеш там сам, в хармония с дивата природа! Да усетиш свободата и порива на вятъра!  Бъди заедно с нас!

ИМС  е неоспорим партньор за любителите на екстремните зимни спортове.

Наше дело са заснемането на всички кръгове от Европейска купа по ски, провеждани в България от 2010 г. насам с домакини Банско, Пампорово и Боровец.

В последните няколко години IMS партнира на Българската федерация по ски за реализирането на Световната купа по сноуборд 2018. IMS успешно реализира проведения в Банско кръг от Световната купа по сноуборд – паралелен слалом и бордър крос.

За заснемането в HD качество на тренировките и стартовете на трите предвидени дисциплини, се мобилизира целият технически и реализиционен екип на ИМС.

Общото количество на използваните камери е 15 бр. Техническият и реализационен екип се състои от 36 високо квалифицирани специалисти, доказали се в реализацията на спортни събития от най-висок клас, включително Европейска купа по ски, Футболни турнири Лига Европа и Шампионска лига, Световно и Европейско първенство по волейбол, както и Българска първенство по футбол, Световна лига по волейбол и Супер лига по волейбол и много други.