Волейбол

Волейбол2022-04-05T11:36:21+03:00

Екипът на ИМС ПРОДАКШЪНС, реализира успешно заснемането на волейболните мачове през 2020 г., 2021 г. – включващи Волейболният шампионат, както и мачовете за  купата на Р България.

През настоящата година екипът ни има отново привилегията да се докосне до всичко най-интересно от волейболните срещи и да го отрази по възможно  най-професионалния и привлекателен начин.

Всички срещи се излъчват в ефира на  Диема Спорт.

Волейболът е една от най-динамичните игри, която налага много бързи реакции при заснемането, от страна на реализационния екип на ИМС ПРОДАКШЪНС, в това число оператори, режисьор пулт, както и режисьор повторения. За детайлното заснемане и предаване на волейболния мач се използват между 6 и 12 камери с висока резолюция. Специалната камера, разположена на мрежата, позволява да се наблюдава борбата за топката, която се разиграва там. Интегрира се и специална система за видеоконтрол (video challenge system).

Комплексната работа на екипа е от огромно значение при реализирането на волейболния мач, поради факта, че всеки елемент от играта, трябва да се улови на момента и да се поднесе на зрителя по-най-добрия и завладяващ начин.