Баскетбол

Баскетбол2022-04-20T16:38:49+03:00

Предизвикателство наречено – Баскетбол

Баскетболът е спорт, който има доста привърженици, както в България, така и по целия свят и е един от най – обединяващите спортове! При него се изисква маскимална бързина и екипна работа от страна на играчите, от началото до края на съдийския сигнал.

Екипът на ИМС ПРОДАКШЪНС, имаше възможността да се докосне до магията наречена баскетбол, три поредни години. През 2020 г.  отразихме срещата между България – Латвия, Евроквалификация (мъже), който се излъчи в ефира на БНТ. След което последва баскетболната среща между България – Босна и Херцеговина, където България беше домакин на – събитието и се излъчи по БТВ (2021), това беше и първи етап на квалификациите за Световното първенство по баскетбол Мондиал 2023 г.

Екипът на ИМС ПРОДАКШЪНС, успешно реализира заснемането и на  последната среща между двата национални отбора на България и Чехия, на 24 февруари 2022 г. Двубоят се излъчи пряко в ефира на НОВА Спорт.

Баскетболният мач, беше изпълнен с доста  силни и емоционални моменти за феновете на баскетбола, и благодарение на професионалната работа и себеотдаденост на момчетата в компанията, удоволствието за сетивата беше удвоено.