MAX FIGHT 53 Нощ на шампионите 2023

На MAX FIGHT 53 участваха утвърдени имена на професионалния ринг, носители на шампионски пояси. Сред тях бе и един от най-добрите български ММА бойци Калоян Колев. Истински фурор направи Йосиф Панов – Пепелянката, който след усилена подготовка се изправи срещу носителя на световната титла на UBO в мач за интернационалната титла на организацията.

Дългоочакваното шоу се проведе на 6-ти април 2023 г., в столичната зала на Арена Армеец и се излъчи на живо по Диема Спорт.

В залата беше осигурено впечатляващо изживяване от към огнено, светлинно и пиро-шоа представяни от атрактивни изпълнители, както и въздушна акробатика.

Грандиозният спектакъл на високи обороти се засне, от екипа на ИМС ПРОДАКШЪНС. Това събитие беше поредното предизвикателство, за екипа, имайки предвид сложността, продължителността и динамиката при бойните спортове.

Зрелищното шоу, включваше свръх адреналин за зрителите присъстващи в препълнената зала, също така благодарение на професионалната екипна работа между техническия и реализациония екип, се получи невероятен краен тв продукт, който да отговаря на международните стандарти и изисквания.

2023-04-21T06:51:00+03:00