Нощ на Звездите 2022 г.

Звездният  спектакъл „Нощ на звездите“ представи фондацията на Енчо Керязов на Античния театър в града под тепетата в навечерието на деня на детето 1ви юни.

Нощ на звездите“ се организира ежегодно вече единадесет години в подкрепа на децата-таланти. Събитие, на което най-изявените в своите области деца, имат възможността да блестят до големите имена от световната и българската сцена.

Грандиозният спектакъл се засне отново от екипа на ИМС ПРОДАКШЪНС на 01.06.2022 г., в Античния театър в гр.Пловдив, като  БТВ бе медиен партньор на събитието.

Едни от най-добрите изпълнители в цирковото и вариететно изкуство, обединени от каузата да подкрепят талантливите деца на България и под мотото „Детето в мен“, се качиха на древната сцена.

Специално за събитието пристигнаха редица световноизвестно изпълнители като украинският клоун Хуш Ма-Хуш, носителят на 22 световни рекорда на Гинес – екстремният Фреди Нок, четвърто поколение циркови акробати братя Седеньос и други.

На сцената излязоха и много български имена, сред които певицата и актриса Милица Гладнишка, „Керана и космонавтите“ и група П.И.Ф.

За пореден път доказано и показано качество при заснемането на невероятното шоу от страна на екипа на ИМС ПРОДАКШЪНС. С изцяло собствен технически ресурс и екип от професионалисти компанията, напълно успешно реализира спектакъл от подобен мащаб и сложност.

2022-06-03T07:36:41+03:00