IMS излъчва пряко за БНТ Pamporovo Europa Cup 2012: качество на телевизионната продукция, невиждано в Източна Европа

При изключително тежки метеорологични условия екипът на IMS успява да осигури за националната телевизия двудневните директни излъчвания на ски слаломите
Приблизително 10 часа висококачествена телевизионна продукция осигури IMS за националната БНТ от курорта Пампорово, където на 12 и 13 февруари се проведе Pamporovo Europa Cup 2012. Изключително тежките метеорологични условия, и дори затворените магистрали в страната, не попречиха на екипа ни да отрази представянето на 74 състезатели от 18 държави, които премериха сили в двудневните ски слаломи на пистата „Стената“.
10 камери, кран, дългофокусни обективи, над 8 километра кабелни трасета и изключително тежко заснемане от ръка по протежение на цялата писта: благодарение на огромния опит на екипа ни, който отразява спортни събития от години, зрителите на БНТ станаха свидетели на четирите изключително атрактивни манша от двудневната програма на Pamporovo Europa Cup 2012.
IMS отрази и награждаването на победителите, а признанието за професионализма ни дойде както от колегите от БНТ, така и от организаторите и официалните гости на събитието.

2017-12-18T17:38:02+02:00