Футбол – вечното дерби Левски – ЦСКА

Екипът на IMS се включи в заснемането на футболното първенство на България през далечната 2008 година в ефира на ТВ2. В рамките на няколко сезона екипа ни успя да се докаже като абсолютен фаворит в тази дейсност и да поеме изцяло заснемането и излъчването на всички срещи от Първа и Втора лига до момента. Благодарение на солидно техническо обезпечение с подходящи дългофокусни обективи, машини за повторения, способен технически екип и опитни оператори, качеството на продукцията ни бе водещо по рейтинг в каналите ТВ2, Про БГ,  Ринг тв, ТВ7, Бтв,  а към настоящия момент в ефира на Нова ТВ/ Диема спорт.

IMS е единствената продуцентска компания в България, която доказа, че националното ни футболно първенство може и трябва да изглежда перфектно. IMS разработи и усъвършенствана софтуерна платформа за статистики в реално време, с която осигурява още по-прецизно проследяване на активността на играчите и развитието на играта. Всяка седмица, екипите ни реализират излъчвания на живо по няколко мача от есенния дял на шампионата.

Огромният опит на професионалистите в IMS, отразили над 300 спортни събития от националните, европейските и световните календари, както и възможностите на OB Van флотилията, са безспорният фактор, който превръща IMS в единствената компания на телевизионния пазар у нас, която може да отрази перфектно всяка спортна проява.

2018-02-08T12:55:40+02:00