Световен Шампионат по Супер Ендуро 2024

България имаше честта да стане домакин на световното първенство по Супер Ендуро,  което се проведе на 24 февруари 2024 г,. в Арена Армеец, гр.София и се излъчи по ABC и Нова Спорт.

В съботната вечер, по време на Motoz Fim Superenduro World Championship – Grand Prix Bulgaria 2024, феновете на екстремните спортове имаха възможността да видят едни от най-добрите пилоти в света – Били Болт, Мануел Летенблихер, Коди Уеб и т.н, както  и българските надежди в Ендурото клас Junior (до 14 години) и в клас Elite.

Траковете включваха различни елементи на офроуд каране, през камъни, дървени трупи, пясък, кал, водни препятствия и специални такива (огромни гуми).

Грандиозният спектакъл на високи обороти се засне, от  екипа на ИМС ПРОДАКШЪНС. Това събитие беше поредното предизвикателство, за екипа, имайки предвид сложността, продължителността и динамиката при този вид екстремни моторни спортове.

Благодарение на, изключителната колаборация между техническия и реализационния екип на ИМС ПРОДАКШЪНС, отново се получи безспорен краен тв продукт, който да отговаря на всички международни стандарти и изисквания.

2024-03-01T11:48:32+02:00