Red Bull Showrun Plovdiv 2022

Red Bull Showrun Plovdiv 2022  и Дейвид Култард, легендарния британски пилот, победител в 13 състезания на Формула 1, сътвориха невероятно шоу пред феновете на моторните спортове.

Дългоочакваното F1 шоу се проведе в събота, 25-ти юни,  на Гребен канал в гр.Пловдив и се излъчи по Диема Сопрт.

Невероятното шоу на високи обороти се засне, от екипа на ИМС ПРОДАКШЪНС. Това събитие беше поредното предизвикателство, за хората в компанията, имайки предвид сложността и дължината на трасето,

беше осигурено видимо техническо покритие от всеки ъгъл, за да се вижда безупречно болида  RB 7 и за да не се пропусне и миг от обективите в най-динамичните моменти от демонстрацията.

Зрелищното шоу, включваше свръх адреналин за зрителите присъстващи на трасето в Пловдив, също така благодарение на перфектната колаборация между техническия и реализациония екип, феновете пред малкия екран можеха да усетят спиращата  дъха атмосфера.

След поредната успешно реализирана продукция от страна на ИМС ПРОДАКШЪНС, тя продължава да бъде един от най-желаните, надеждни  и търсени партньори за отразяване на грандиозни и мащабни събития в България.

2022-06-28T14:57:04+03:00