ЗА НАС

/ЗА НАС
ЗА НАС2022-02-22T12:21:14+02:00

За нас

„ИМС ПРОДАКШЪНС“ АД  е  българска компания специализирана в  многокамерно заснемане на всякакъв вид телевизионни продукции (спортни и развлекателни събития), реализирани с подвижни телевизионни станции (ПТС) във висока резолюция – HD 1080/50.

Работим от 2008 година и имаме над 25 хиляди часа ефирен опит в излъчването на футбол, волейбол, баскетбол, тенис, ски, бокс, таекуондо, художественна гимнастика, концерти, различни европейски и световни първенства, обществени и церемониални събития.

OB van флотилията, състояща се от специализирани камиони и техника, предлага изключителни възможности за пълноценно и атрактивно заснемане и излъчване на живо или на запис на спортни събития и прояви, заради което името на „ИМС ПРОДАКШЪНС“ АД вече традиционно се свързва с отразяването на футболния шампионат в страната.

Подвижните ни телевизионни станции са снабдени с професионална аудио-визуална техника и оборудвани с всичко необходимо за качествена телевизионна реализация.

„ИМС ПРОДАКШЪНС“ АД  е  компания, която може да заснема престижни спортни събития, огромни концерти на открито, многокамерни студийни продукции и дори турнета по едно и също време.

Флотилията – ПТСи

„ИМС ПРОДАКШЪНС“ АД разполага с най-голямата ПТС флотилия в България, състояща се от 3 Full HD ПТСа.

  • OB1 HD – Разгъваем трейлър с 20 работни места с до 14 камери във Full HD и Dolby1 звук
  • OB2 HD – Разгъваем бордови камион с 12 работни места с до 12 камери във Full HD и стерео звук
  • OB3 HD – Бордови камион 9 работни места с до 8 камери във във Full HD и стерео звук.

Всеки от ПТСте е окомплектован с помощен камион за оборудването му.

Екип

  • Разполагаме с високо-мотивиран екип с реализирани над 6,000 живи предавания.
  • Всеки от 3те ПТСа, разполага с пълен технически и реализационен екип. Екипът на ИМС ПРОДАКШЪНС се състои от сравнително многочислен и висококвалифициран екип от телевизионни инженери, специализирани в проектирането, реализацията и интеграцията на телевизионна технология във всички нейни аспекти.

Клиенти и бизнес партньори

Благодарение на солидното техническо обезпечение с подходящи дългофокусни обективи, машини за повторения, способен технически екип и опитни оператори, на нас доверяват продукциите си всички големи телевизии: НОВА, БНТ, Бтв, спортни федерации, музикални изпълнители, продуценти и организатори на разнообразни събития.

Успешно си партнираме с Джей Вижън, Блек Брос Саунд, Жокер Медиа, АТВ Рентал, Какафония София, Си Джей Моушън и Ава Вижън.

В заключение

Нашата история, опит, ноу-хау, високо мотивиран и  квалифициран екип, както и наличният високотехнологичен ресурс, ни дават самочуствието и куража да докажем, че сме най-подходящата Българска компания, достойна да получи доверието на всеки един краен потребител.

Свали презентация тук