Футбол

Футбол2022-03-29T15:20:11+03:00

С голяма отговорност, желание и професионализъм  ИМС ПРОДАКШЪНС  създаде нов облик и стандарт  първоначално в SD и в  последствие в HD  заснемането на всички срещи от  Българското футболно първенство!

OB van флотилията, състояща се от 3 специализирани камиона, предлага изключителни възможности за професионално заснемане и излъчване на  спортни събития и прояви, заради което името на IMS вече традиционно се свързва с отразяването на футболния шампионат в България.

Компанията реализира срещите от българското футболно първенство на живо в ефира на Диема Спорт.

В рамките на футболния шампионат на България ИМС ПРОДАКШЪНС осигурява излъчването на всичките 7 срещи от всеки кръг на Първа лига, както и най-интересната среща от Втора Лига за целия сезон, заснети изключително професионално, с осигурени богата и прецизна овърлей графика и статистики и възможности за повторение на всяко движение и реакция на терена. Наред с футболните страсти на игрището, камерите ни следят и отразяват емоциите от трибуните и предлагат на телевизиите партньори удобство и богати кадри за интервюта, репортажи и новинарски емисии.