ЗА НАС

/ЗА НАС
ЗА НАС2018-02-28T12:25:37+00:00

ЗА КОМПАНИЯТА

IMS  е специализирана компания за многокамерно заснемане на спортни и развлекателни събития.

Работим от 2008 година и имаме над 20 хиляди часа ефирен опит в излъчването на футбол, волейбол, баскетбол, тенис, ски, бокс, концерти, различни европейски и световни първенства, обществени и церемониални събития.

Откакто навлезе в outside broadcasting производството, фирмата разполага с внушителна история и опит в излъчването на спортни събития у нас и успя да се заяви, като коректен и надежден партньор на телевизионния пазар в България.

OB van флотилията, състояща се от специализирани камиони и техника, предлага изключителни възможности за пълноценно и атрактивно заснемане и излъчване на живо или на запис на спортни събития и прояви, заради което името на IMS вече традиционно се свързва с отразяването на футболния шампионат в страната.

Подвижните ни телевизионни станции са снабдени с професионална аудио-визуална техника и оборудвани с всичко необходимо за качествена телевизионна реализация.

IMS в единствената компания, която може да заснема престижни спортни събития, огромни концерти на открито, многокамерни студийни продукции и дори турнета по едно и също време. Екипът и техниката на компанията нямат аналог като опит и възможности дори сред най-големите ефирни телевизии в страната, които и сега ползват услугите ни за най-сложните си продукции.

Благодарение на солидно техническо обезпечение с подходящи дългофокусни обективи, машини за повторения, способен технически екип и опитни оператори, качеството на продукцията ни бе водещо по рейтинг в редица тв канали (ТВ2,  Ринг ТВ, ТВ7, Канал 3, бТВ а към настоящия момент в ефира на Нова ТВ/ Диема спорт).

Огромният опит на професионалистите в IMS, отразили над 300 спортни събития от националните, европейските и световните календари, както и възможностите на OB Van флотилията, са безспорният фактор, който превръща IMS в единствената компания на телевизионния пазар у нас, която може да отрази перфектно всяка спортна, развлекателна и обществена проява.

Флотилията – ПТСи

ИМС е компания, която разполага с най-голямо количество телевизионна техника в страната – повече от всяка телевизия, в т.ч. бТВ и БНТ. Разполагаме с  най-голямата ПТС флотилия в България, състояща се от четири ПТСа.

  • OB HD ПТС1 – 12 м. Трейлър (8-16 камери)
  • ПТС2 Супер Джъмбо SD- 15 м. Трейлър (8-16 камери)
  • ПТС3 Джъмбо SD – 12 м. Камион (8 камери). Може да се използва заедно с ПТС2 за продукции с до 24 камери.
  • ПТС4 Джъмбо Мейт SD – 15 м. Трейлър (8-12 камери)

Налични са четири помощни камиона, които служат за транспортиране на камери, стативи, кабели, звук и др. Също така, разполагаме и с генератори (100 KVA ремарке, 60 KVA бус, 200 KVA бордови камион).

Outside broadcasting

ПТС флотилията на ИМС реализира заснемането на Българското Футболно Първенство и Турнир за Купата на България. Сред един от  най-престижните ангажименти на нашия OB екип е поръчката на EBU (European Broadcasting Union) за фул сървис отразяването на Европейското Първенство по Хандбал в Македония 2008г. В разстояние на 15 дни от две локации в Скопие и Охрид продукцията на ИМС беше излъчвана на живо по всички национални телевизии от Скандинавия през Германия и Русия до Дубай и беше наблюдавана от 750 мил. зрители.

Екип

  • Не на последно място – всяко едно оборудване, колкото и да е високотехнологично, не е толкова добро, колкото хората, които го оперират
  • Разполагаме с млад, високо-мотивиран екип с реализирани над 5,000 живи предавания и повече от 1,000 спортни срещи, който държи да наложи нови стандарти в Българската ТВ продукция
  • Екипът ни се състои от 25 човека на щат и с над 100 наемани за конкретни проекти от група от проверени и доказани професионалисти.

ИМС разполага със сравнително многочислен и висококвалифициран екип от телевизионни инженери, специализирани в проектирането, реализацията и интеграцията на телевизионна технология във всички нейни аспекти. Реализационният и продукционен екип на ИМС е високо ценен от всички телевизионни оператори.

Клиенти и бизнес партньори

Клиенти на ИМС са основните телевизии, Нова ТВ, Бтв, БНТ и Канал 3.

Партнираме си и с Джей Вижън, Блек Брос Саунд , Синемениджмънт България, Си Джей Моушън, Жокер Медиа, АТВ Рентал, Какафония София Про Синема Рентал.

В заключение

Нашата история, опит, ноу-хау, високо мотивиран и  квалифициран екип както и нашият високотехнологичен ресурс ни дават самочуствието и куража да докажем, че сме най-подходящата Българска компания, достойна да получи доверието на всеки един краен потребител.

Свали презентация тук